Op zondag 5 juni organiseert Spanish Dogs' Rescue vzw een hondenwandeling voor het goede doel. Spanish Dogs' Rescue is een erkende vzw opgericht door een team van zeer gedreven vrijwilligers die allemaal één ding gemeen hebben: nl. dierenliefde. Deze liefde voor alle dieren stroomt door onze aderen, maar zeker ook is de affectie met de Spaanse honden bij ons allen zeer groot.

Elke Bormans van Spanish Dogs' Rescue vzw : 'Onder het motto: "je kan niet alle honden van de wereld redden, maar je kan voor die ene hond wel zijn/haar hele wereld redden" proberen wij voor elk hondje dat we kunnen helpen het juiste nieuwe baasje te vinden, zodat hij/zij een nieuwe kans krijgt op een beter leven. Een nieuw leven met de nodige aandacht en liefde die ze allen verdienen en steeds moesten missen in hun vorige niet zo rooskleurige leven.

We proberen dit alles te bewerkstelligen door enkele asielen in Spanje te helpen met adopties en financiële ondersteuning. Maar vooral ook door het steunen van mensen ter plaatse die zich belangeloos inzetten voor de dieren en van weinig andere organisaties steun ontvangen. Het zijn net deze "kleintjes" waar wij veel bewondering voor hebben omdat ze vaak met heel weinig middelen toch op hun manier de dieren in hun regio proberen te helpen.

Bloed, zweet en tranen... deze mensen weten perfect wat dit spreekwoord inhoudt. Daarom krijgen zij van ons enorm veel respect en willen wij ons steentje bijdragen om hen van hieruit te helpen en te ondersteunen op elk gebied dat we kunnen.

Onze vzw is volledig gebaseerd op vrijwilligerswerk en het welslagen kan dan ook alleen bekomen worden door de steun van onze sympathisanten, donateurs, lieve adoptanten en natuurlijk al onze vrijwilligers die veel van hun vrije tijd met liefde ter beschikking stellen voor onze stichting.'

INFO WANDELING:
Zondag 5 juni verzamelen bij KSKS Herentals vanaf 12.45u. Vertrek van de geleide wandeling = stipt om 14u.

Hondenrassen en ook mensen zonder hond zijn uiteraard welkom. De wandeling is begeleid. Inschrijvingsgeld ter plaatse te betalen 2.5€ pp. voor de leden en 3.5€ pp. voor niet leden. Kinderen tot 12j wandelen gratis mee. Lid worden van Spanish Dogs' Rescue is ter plaatse mogelijk. Voor de eerste wandelaars is er een goodie bag voorzien (= 1 goodie bag per gezin).

Korte wandeling: ± 4km (± 1.45u incl. drankenstop). Lange wandeling: ± 6km (± 2.15u incl. drankenstop).

Na de wandeling kan u genieten van overheerlijke paella aan 11€/portie. Menu A: Paella, 11€ ᴥ Menu B: Paella vegetarisch, 11€.
Tijdige reservatie van de maaltijden = verplicht daar wij onze bestelling ook tijdig moeten doorgeven. De maaltijden dienen bijgevolg ten laatste op 31/05/2016 gereserveerd te worden door het juiste bedrag te storten op rekening BE60 9731 2496 8770 met de vermelding van: "naam + het aantal van welke menu's".  Info info@spanishdogsrescue.eu

De Spanish Dogs' Rescue shop is aanwezig. Hier vindt u leuke gadgets + mooie en handige spullen voor baasje en hond.